Bieden en kopen op Pigeoncom is snel en gemakkelijk!

Voordat u kunt bieden dient u zich eerst te registreren. U moet een e-mailadres, volledige naam en telefoonnummer opgeven. Wanneer u een account geregistreerd heeft, moet u uw e-mail bevestigen. Check uw inbox voor onze verificatie e-mail en klik op de link. (Dit kan enkele minuten duren, bekijk eventueel uw spamfolder.) Hierna kunt u inloggen op onze website en beginnen met bieden op onze veilingen. Indien u problemen heeft met registeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@pigeoncom.com

Veel succes! Good Luck! 祝你好運 Bonne chance! がんばろう Viel Glück! Mult noroc! Buena suerte! Късмет! Powodzenia! โชคดี! Held og lykke! Удачи! Sok szerencsét! In bocca al lupo! Boa sorte!

 

De spelregels

 1. Biedstappen:
  • het startbod is 100 euro.
  • €100 tot €250 -> met 20 euro
  • €250 tot €500 -> met 30 euro
  • €500 tot €1000 -> met 50 euro
  • €1000 tot €2500 -> met 100 euro
  • Boven €2500 -> met 200 euro
 2. Wanneer een uitgebracht bod gelijk eindigt met een autobod op het uiteindelijke verkoopbedrag, dan is de gunning aan het autobod (want dat is eerder uitgebracht).
 3. Wanneer 2 of meerdere autobiedingen gelijk eindigen op het uiteindelijke verkoopbedrag, dan is de gunning aan het eerst uitgebrachte autobod.
 4. Desgewenst kunnen kooporders worden uitgebracht. Kooporders dienen schriftelijk aan Pigeoncom te worden kenbaar gemaakt d.m.v. Email, Whatsapp, WeChat of LineID. Een kooporder dient uiterlijk 4 uur voor het einde van de veiling in het bezit te zijn van Pigeoncom. U kunt hiervoor uw opdracht sturen naar: info@pigeoncom.com of whatsappen naar +31 (0)644232509. Een kooporder kan worden herkend wanneer een bieding is geplaatst onder naam van ‘Pigeoncom’.
 5. Alle uitgebrachte biedingen en kooporders zijn niet vrijblijvend, maar ALTIJD bindend.
 6. De winnaar van de duif/bon is degene die het hoogste bod heeft uitgebracht, zoals weergegeven bij het einde van de veiling en staat geregistreerd in het biedsysteem van Pigeoncom.
 7. De eindtijd van de internetveiling is zoals aangegeven bij de veiling. Wordt binnen 5 (!) minuten voor afloop van de veiling nog een bod uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd voor deze duif/bon met 5 (!) minuten verlengd en zo voort.
 8. Een internetveiling kan worden gevolgd door een zaalveiling. Wanneer dit het geval is, dan wordt dit door Pigeoncom nadrukkelijk vermeld bij de betreffende veiling. Hierbij is het eindbod van het internet, het openingsbod van de zaalveiling.
 9. Pigeoncom is gerechtigd een bieder voor afloop van de veiling een aanbetaling te vragen van ten hoogste 50 % van het geboden bedrag. Wanneer de betreffende bieder uiteindelijk niet het hoogste bod heeft uitgebracht wordt dit bedrag per omgaande terug betaald.
 10. Indien u een veiling heeft gewonnen, dan ziet u een “Betaal nu” knop op de veiling pagina verschijnen wanneer de veiling is afgelopen. U krijgt ook een email bericht met de kennisgeving dat u een veiling heeft gewonnen. Volgt u alstublieft de stappen die u worden gevraagd te doen. Een overzicht van uw veiling(en) kunt u vinden op uw “Mijn account” pagina.
 11. Zowel de koper als de verkoper ontvangen na afloop van de veiling een email met alle gegevens over afhandeling van de veiling. Betaling dient uiterlijk binnen 14 dagen na einde veiling plaats te vinden dmv een bankoverschrijving, online internetbankieren, PayPal, iDeal of contant.
 12. De eventuele verzendkosten zijn ALTIJD voor rekening van de koper, tenzij vooraf anders is overeengekomen.
 13. De verkoper is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de juistheid van de geleverde en vertoonde informatie betreffende zijn/haar veiling.
 14. De koper geeft toestemming om de door hem ter beschikking aan Pigeoncom gestelde gegevens door te geven aan de verkopende partij.
 15. De verkoper draagt de nadrukkelijke verantwoordelijk voor de gezondheid en kwaliteit van zijn/haar aangeboden duiven. Pigeoncom is hierin intermediair en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gezondheidsproblemen van aangeboden duiven.
 16. Pigeoncom sluit iedere vorm van aansprakelijkheid voortvloeiend uit enig gebrek van onze website uit.
 17. Pigeoncom is gerechtigd bovenstaande voorwaarden ten allen tijde te wijzigen.

 

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@pigeoncom.com

× Hulp nodig?