M. & R. Tekin – Medemblik

Mr Perpignan … Mevlut Tekin …! Sinds die prachtige dag in juli 2016 kent elke fondliefhebber in de hele wereld de naam Tekin! De grandioze winnaars van de 1e en 2e Internationaal Perpignan 2016 op waarschijnlijk de langste afstand ooit, ver weg in de kop van Noord-Holland ligt Medemblik helemaal tegen het IJsselmeer gelegen!! Uniek! Niet eerder voor gekomen, 1 & 2 Internationaal Perpignan!! Een onwerkelijke zomerdag die Mevlut en Ramazan hun hele leven nooit meer zullen vergeten…

M. & R. Tekin hebben inmiddels een buitengewoon goed kweekhok met talrijke DIRECTE kinderen van “New Laureaat”, “The Special One” & “Kleine Jade” (alle drie zijn het internationale Barcelona-winnaars !!) en “Zwart Goud” (de beroemde stamduif van Jelle Jellema). Maar Mevlut en Ramazan hebben ook een unieke, zeer exclusieve broer van “New Laureaat” bij Luc Wiels kunnen kopen. Verder is hun kweekhok gebaseerd op hun eigen kostbare kampioenen “Sultan” en “First Lady”. “Sultan” is de winnaar van de 1e Internationaal Perpignan en “First Lady” van de 2e Internationaal Perpignan. Wat een koppel, je zal ze maar op je hok hebben zitten.

Deze cracks waren de duiven die Mevlut in de internationale schijnwerpers hebben gezet en ondanks de verleidelijke aanbiedingen die ze kregen voor Sultan & First Lady, hielden Mevlut en Ramazan hun rug recht en trouw aan de beslissing die ze hadden genomen: Sultan en First Lady zullen de toekomstige basis worden van het tophok Tekin! Om hun droom van het winnen van nog een internationale klassieke wedvlucht, zoals Barcelona of Perpignan, te vervullen, zijn Mevlut en Ramazan continue bezig om hun kweekhok naar het allerhoogste niveau te tillen. Voortdurend zijn ze op zoek naar directe nakomelingen van de beste duiven uit de beste Barcelona-lijnen! Hun collectie kwekers uit het beste van Hugo Batenburg, Jelle Jellema en Kees Droog (kinderen van “Ad Rem” en samenkweek met kinderen van “Kleine Jade”), maar ook uit de “Tarzan” van Frederik Leliaert, 1e Nationaal Sint Vincent ZLU en “Horus” 1e Nationaal Bordeaux, is een lust voor het oog. Wat ons betreft is het slechts een kwestie van tijd voordat de naam M. & R. Tekin opnieuw bovenaan de internationale uitslagen staat!

 

De duiven in deze veiling zijn een mix van zomerjongen en laatjes, maar verkeren allemaal in prima conditie!

Opmerking: het geslacht van de duiven van 2018 wordt door Mevlut en Ramazan Tekin als correct beschouwd, maar niet 100% gegarandeerd.

 

Alle aangeboden duiven komen rechtstreeks uit de allerbeste Jellema, Batenburg en Droog kwekers en uit de Sultan x First Lady-lijn van M. & R. Tekin.

 

                                                                                                                                                TOP KWALITEIT

 

 

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@pigeoncom.com

× Hulp nodig?