Combinatie Beckers – Lelystad

 

Chris Beckers is de zoon van Will Beckers van de combinatie Beckers-Willems (Sittard), de winnaars van de 1e Nationaal Perpignan 2019! Deze winnaar is gekweekt door Chris en komt rechtstreeks uit het kweekhok van de Combinatie Beckers. Will Beckers, de vader van Chris is een van de grote kampioenen in Limburg en heeft vele super resultaten behaald op Barcelona en Perpignan! De mooiste voorbeelden hiervan zijn: winnaar van de snelste serie 3 op Barcelona Nationaal 2011 en winnaar van de zeer prestigieuze “Cup van Vlaanderen” op Barcelona Internationaal in 2011! En dit seizoen wint Beckers-Willems de eerste Nationaal Perpignan, evenals de snelste series 2 en 3 aangewezen op deze zeer zware, maar prachtige vlucht.

Een geweldige referentie voor de sterkte van de Beckers-duiven is dat de winnaar van 2, 10 & 13 Nationaal Barcelona in 2013 in Duitsland, Rudolf Grun Wincheringen, dat deed met 3 Beckers-Willems duiven! Dat oude soort Beckers-duiven is nog te vinden op het kweekhok van Chris in Lelystad.

Als kleine jongen bracht Chris meer tijd door op de duivenhokken van zijn vader Will, dan dat hij op school te vinden was 🙂 . Op het hok van zijn vader in Sittard raakte hij in de ban van deze geweldige vogels en leerde hij hoe hij met duiven moest spelen!

Nadat Chris en zijn vrouw naar Lelystad verhuisden, behoorde hij daar binnen afzienbare tijd tot de betere liefhebbers in de regio en won hij vele vroege prijzen op de NPO-marathonvluchten met middaglossing. Sinds een paar jaar na de verhuizing naar een ander huis in Lelystad verlegde Chris zijn ambitie om een ​​doorbraak te realiseren op de nationale ZLU-vluchten. Voor dat doel investeerde hij zwaar in de allerbeste ZLU lijnen die er in zijn ogen beschikbaar waren. Chris kocht een aantal heel exclusieve duiven van twee grote kampioenen op de ZLU vluchten: Jelle Jellema en Hugo Batenburg en heeft ze inmiddels uit het beste van het beste op zijn kweekhok zitten. Het is een genot om zo’n prachtige collectie te bezitten!

 

COMBINATIE BECKERS HEEFT RECHTSTREEKSE KINDEREN VAN o.a. : KLEINE JADE, THE SPECIAL ONE, ZOON MISS GIJSJE 430, NEW LAUREAAT, ORION, MISS GIJSJE, ZWART GOUD & ROMEE !!!

Er zijn twee dingen zeker: Combinatie Beckers zal slagen in hun ambitie om ook “op de ZLU ” de top te bereiken en Combinatie Beckers biedt superkwaliteit aan, want het is een prachtige veiling barstensvol TOPKWALITEIT  … We hebben de aangeboden duiven van Chris tijdens de Pigeoncom fotodag eind november stuk voor stuk bekeken en ze zijn geweldig!

 

Combinatie Beckers biedt serieus geinteresseerde kopers de kans om na het maken van een afspraak (!) met hen de duiven van uw keuze te komen bekijken. Neemt u daarvoor contact op met Chris Beckers.

 

Opmerking: het geslacht van de duiven wordt door Chris Beckers als correct beschouwd, maar is niet 100% gegarandeerd.

 

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@pigeoncom.com

× Hulp nodig?